Babagan Perusahaan

Danyang NQ Sports and Fitness Co., Ltd. fokus ing produksi produk lateks profesional lan produk fitness.Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman produksi ing industri kita.produk utama kita kalebu lateks resistance daur ulang band lan yoga band, latex tubing expander etc. Kita bisa nindakake produk customerized miturut request.We mbayar manungsa waé dhuwur kanggo kualitas produk lan "Kualitas urip pabrik kita".Sijine layanan pra-pasar, pertengahan & sawise adol sing apik minangka mesin pertumbuhan pendapatan, Nawakake bathi lan advantange kompetitif kanggo para pelanggan…

  • babagan